sportno_diplomi21.jpg

Първите десетокласници на Спортното училище днес получиха своите дипломи за завършен първи гимназиален етап. Заедно с тях на официалната церемония своите удостоверения за завършено основно образование получиха и завършилите седми клас.

Общо 6 паралелки се събраха в заседателната зала на училището, в празнично облекло и празнично настроение, за да получат свидетелствата си. Директорът Георги Георгиев и заместник – директорите по спортната дейност Атанас Минчев и по учебната дейност Дарена Франгова връчиха грамоти и награди на учениците, завоювали значими спортни постижения и на отличниците от десетите и седмите класове.
„Училището ни може да се гордее с тези постижения. През тази нелека година спечелихме множество призови места на национални и международни състезания, станахме шампиони в няколко вида спорт, наши ученици вече са спортисти на националните отбори. При тази натоварена спортна програма е истинско постижение да се поздравим с 30 отличници само от 7. и 10. клас. Заслугата, разбира се, е на всички. Децата и техните родители вярват в нас и ние ще продължим да работим така, че да оправдаем доверието“, това заяви директорът Георги Георгиев по повод завършването на първия гимназиален випуск на Спортното училище.
Всичките три паралелки десети клас продължават през новата учебна година във втори гимназиален етап на обучение и те ще останат в историята като първите випускници на Спортното училище.

 

 
Loading...