RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
„Човеколюбие“ ще кандидатства защитеното жилище за хора с психични проблеми да стане устойчива услуга

4ovekolubie12.jpgСдружение „Човеколюбие” отчете изпълнението на проекта „Живот в общността”,  в рамките на който в продължение на една година беше предоставяна социална услуга в помощ на хора с психични проблеми. На заключителната пресконференция присъстваха потребителите на услугата, експерти, представители на държавни и общински институции, както и съседи на обособеното „Защитено жилище“.
Проектът е на обща стойност близо 190 хиляди лева, като 161 хиляди лева са европейско финансиране, а 


[ Прочети още... ]
 Публикувано от: pamedia на сряда 04 януари 2012 - 14:25:51

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
„Егида“ ще продължи да управлява защитеното жилище за хора с интелектуални проблеми
"Човеколюбие": Проверки в защитеното жилище има, пари няма!
За два дни са задържани двама с психични проблеми
За пожара в Пещера е задържан мъж с психични проблеми
През този месец са четирите процедури за Центъра за настаняване от семеен тип в Пазарджик и защитеното жилище
В „Човеколюбие” отбелязаха 60-годишен юбилей на потребител на социалната услуга
Община Брацигово ще кандидатства по проект за изграждане на защитено жилище за вамършили 18 години младежи
Център за психично здраве „Човеколюбие” открива защитено жилище в Пазарджик
С проект за Наблюдавано жилище от резидентен тип Община Брацигово ще кандидатства по "Красива България"
Няма данни за проблеми с хора, сгради и инфраструктура, настъпили вследствие на земетресението


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.

@  
Концерт-спектакъл, посветен на Доброто ще представят на 29-ти май децата от трите подготвителни групи в ДГ „Калина Малина“ в Пазарджик. За място на провеждане е избрана голямата сцена на  ДКТ „Константин Величков“. 90 деца от четвъртите групи и техните  учители  се подготвят повече от месец за финалната изява, с която ще приключи учебната година за бъдещите първокласници.  Началният час на концерта е 17.30 ч.
„Изминалата учебна година беше успешна и изпълнена с много постижения на децата в различни концерти и изяви.“ – обобщи  в навечерието на 24-ти май Директорът на ДГ “Калина Малина“ г-жа  Венелина Бодурова.  Представители от вторите, третите и четвъртите групи се включиха в много конкурси и инициативи и получиха награди и грамоти за участие.     
@  
   Днес в парк остров „Свобода“ се състоя тържеството, посветено на 60-годишнината от създаването на Професионална гимназия по строителство и архитектура – град Пазарджик. То премина под мотото: „Знание, единство, добротворство!“.
   Поздравителни адреси бяха получени от г-н Красимир Вълчев – министър на образованието и науката, г-н Стефан Мирев – областен управител на Пазарджик, както и от г-н Тодор Попов – кмет на община Пазарджик.

 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
За силата на хомеопатията - филмът Magic Pills
Продуцентът и хомеопат Ананда Мор разследва множество медийни кампании срещу хомеопатията, които я карат да тръгне по света и да открие дали хомеопатията е наистина научно базирана и ефективна или е просто плацебо, което застрашава животи.

Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.1326 сек., 0.0182 от тях за заявки.