pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Защитата на личните данни и дронът като опасност ще бъдат темата на дискусия в съда в Пазарджик в рамките на Ден на отворените врати
pamedia , събота 14 април 2018 - 11:11:34 // коментари: 0

 
Съд, Пазарджик,

Окръжният и Районният съд в Пазарджик ще имат Ден на отворените врати на 16 април, понеделник.  Гост-лектор ще бъде Александра Цветкова, директор на Фондация „ЛИБРе“ и експерт по правни аспекти на информационните технологии и защита на личните данни.


Лекцията на г-жа Цветкова пред ученици от Професионална гимназия по икономика и маркетинг- Пазарджик, които ще гостуват в съда, ще бъде посветена на защитата на неприкосновеността на личния живот, защитата на личните данни и сигурността на децата при използване и взаимодействие с възникващи и изменящи се технологии. Представянето ще бъде допълнено от демонстрация с дрон, подготвена от екипа на Drone ARENA. Антон Пулийски ще покаже възможностите за видеонаблюдение с дрон и как „играчката“ може да бъде превърната в риск за сигурността и данните на децата, съобщиха от пресслужбата на Окръжен съд-Пазарджик.

Денят не отворени врати се провежда в рамките на Образователна програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 10442Време за изпълнение: 0.3712 сек., 0.3157 от тях за заявки.