RSS емисии 
 Мобилна версия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 708 709 710
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Синдикат „Образование“ анализира скандалната ситуация с провеждането на матурите и външното оценяване и смята, че медиите преекспонират проблеми, които не са от днес, не са най-важните за системата и не са решавани от десетилетия.
@  
         На 16 май 2015 година представителна група от общинската организация на СОСЗР  в Карлово  пристигна в  Пазарджик . Запасните офицери и сержанти посетиха  военния клуб и се срещнаха и обмениха опит с колегите си от местната организация в града.Председателите им информираха присъстващите за дейността си и задачите които изпълняват във връзка с 25 годишнината от възстановяване на СОСЗР. Дискутираха  работата си по патриотичното възпитание на подрастващото поколение.
@  
 „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатно пътуване до София на 12 абитуриенти от Домове за деца, лишени от родителска грижа, и техните ръководители. Инициативата се осъществява съвместно с Асоциация „Милосърдие – майка Мария”, която всяка година организира благотворителен абитуриентски бал в столицата. 

Последни теми във форума
  Тема Автор Преглеждани Отговори Последен отговор
Няма наови съобщения Продавам Opel corsa 1.2 (Пазарджик) Ivanov 50 0 -
 
Няма наови съобщения БУСОВИ ГУМИ 185R/14C ЛЕТНИ (Пазарджик) Ivanov 347 0 -
 
Няма наови съобщения Летни гуми -ниски цени -15лв/бр (Пазарджик) Ivanov 389 0 -
 
Няма наови съобщения ТЪРСЯ ПОМЕЩЕНИЕ ПОД НАЕМ (Пазарджик) Ivanov 558 0 -
 
Няма наови съобщения Продавам опел корса 1.2 (Пазарджик) Ivanov 1248 0 -
 
Теми: 171 | Отговори: 81 | Преглеждани: 110126
 
ЗА ЗДРАВЕТО
За първи път на живо в Пловдив операция на глаукома чрез вътреочен имплант
За първи път в България бе демонстрирана на живо съвременна операция на глаукома чрез поставяне на вътреочен имплант. Това се случи в рамките на Годишната среща на Съюза на очните лекари в България, която приключи днес в Пловдив. Събитието е най-големият научен форум в офталмологията и се провежда за 18-ти пореден път.
Общобалкански протест за правото на информиран избор за ваксинациите
Общобалкански протест за правото на информиран избор за ваксинациите се организира в България, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Словения и Хърватия. Той е насрочен за 10 май 2015 г. от 12:00 часа.

Около 10 автомобила годишно се преустройват за шофьори с увреждания
Ежегодно за нуждите на  шофьори с физически увреждания се преустройват 10-12  автомобила. Това съобщиха от „ВИП Плюс Медикотехническа лаборатория“, която е лицензирана от Агенцията за хората с увреждания да прави такива преустройства. Цената е между 600 и 1 200 лв., като до този праг разходите могат да се финансират от Агенцията за социално подпомагане. 
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.
Реклама
Време за изпълнение: 0.4998 сек., 0.2585 от тях за заявки.