RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 1030 1031 1032
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
Институции  

„Български пощи“ ЕАД създаде организация за изплащане на пенсиите през януари 2017 година, съобщиха от дружеството.
По график се изплащат пенсии във всички областни градове на страната. Нормално протича процесът в областите:
@  
През 2017 г. с четвърти сезон в ефира на bTV ще се завърне  „Гласът на България”.  Желаещите да спечелят титлата „глас на България”, наградата от 50 000лв. и договор с водеща продуцентска компания ще се изправят пред Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев в кастингите на тъмно. Мястото до кандидатите за слава
Култура  

  Един от талантливите пазарджишки художници, Леон Бабачев, направи поредния си опит да впечатли местната публика на 07.12.2016 г. Показаните картини и скулптури ще радват очите ни в галерия "Боев" до края на декември . Похвални са перманентните усилия на куратора да издирва различни по качества,стил и темперамент автори, които вече издигнаха авторитета на галерията му на високо национално равнище. Да те поканят да "излагаш при Боев" е чест и привилегия за малцина - факт, който дава свобода на галериста да експериментира с избраниците си.

 
ПроИнтЕкс
Пазарджик
 
pgmet16b.jpg
ЗА ЗДРАВЕТО
Проф. Манеголд от Хайделберг ще консултира онкопациенти през януари и февруари в „Уни Хоспитал“

Проф. Кристиян Манеголд от Хайделбергския университет, Германия, и д-р Росица Кръстева, началник отделение “Медицинска онкология“ в „Уни Хоспитал“, ще извършат редовните си консултации на пациенти на 30-31 януари и на 13-14 февруари. Двамата специалисти ще определят лечението на пациенти със злокачествени заболявания на белия дроб.
Предстоят Дни на отворените врати в клиниката по съдова хирургия на „Уни Хоспитал“
МБАЛ „Уни Хоспитал“ предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи в клиниката по съдова хирургия от 9 до 20 януари 2017 година. В Дните на отворени врати екипът от специалисти на болницата, начело с доц. Андриан Тонев, ще извършва прегледи на диабетно болни, пациенти с мозъчно-съдова патология, пациенти с ХАНК (хронична артериална недостатъчност на крайниците).
Синдромът на Даун – една допълнителна хромозома, много различни лица
даунВъв все повече европейски страни неинвазивните пренатални тестове (НИПТ) навлизат в клиничната практика за ранно откриване на синдром на Даун и други аномалии на плода по време на бременност. 
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)
Време за изпълнение: 0.1272 сек., 0.0821 от тях за заявки.