RSS емисии 
 Мобилна версия
АКЦЕНТИ
ПазарджикОбщина Пазарджик
обявява
данъчна ваканция
от 01.01.2016 до 30.03.2016 г. за всички физически и юридически лица със задължения в периода 2005 – 2015 година.
                    За повече информация >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 831 832 833
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  

Траш метъл групата FIN BULGARIA (Стоян Каев, Цветелина Стоянова) са пред завършване на трети студиен албум. Той ще се казва "Cookbook" и ще е готов до около месец. Дискът ще включва 18 песни. 
@  
Дарението е по случай 10-тата годишнина на партньорството между Pampers и UNICEF в кампанията „1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина“
За 10-та си годишнина от партньорството с UNICEF Pampers стартира кампанията "1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина". В знак на благодарност към българските родители, които се включиха в кампанията, Pampers ще подкрепи 10 родилни отделения в България като им предостави  неонатално оборудване и пелени за новородени.
Институции  

EVN България Електроразпределение спечели престижната награда на Българска Фондация Биоразнообразие за „Бизнес, подкрепящ биоразнообразието в България“. Това се случи по време на церемония в София на 25 ноември 2015 г., на която бяха раздадени Годишните награди за опазване на биоразнообразието в страната.

Последни теми във форума
 
Пазарджик
Пазарджик
zemia1rw.png
ЗА ЗДРАВЕТО
Високоспециализирани консултации ще има в панагюрската болница от германски професор
Пациентите с онкологични заболявания в панагюрската болница, имащи нужда от специални консултации, ще могат да разчитат на компетентното мнение на проф. Кристиян Манеголд. Той ще бъде част от създаващия се туморен борд с международно участие, който ще определя лечението на онкопациентите, съобщиха от лечебното заведение.
Всеки 33-ти българин носи дефектен ген за муковисцидоза
Муковисцидозата е малко познато заболяване и голяма част от хората, които могат да го предадат на децата си, не са запознати с него. В България приблизително 1 на 33 човека (3%) е носител на дефектен ген за муковисцидоза без да знае за това, тъй като не е засегнат от болестта. Тя се проявява, ако генетичната мутация се унаследи и от двамата родители.
Български изобретател направи дарение на Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Свети Георги“
Инж. Кирил Малеев дари днес, 12 ноември, комплект екартьори на Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. Инструментите са негово собствено производство и са единствените по рода си, произведени в България.
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.

Време за изпълнение: 0.1660 сек., 0.0944 от тях за заявки.