pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Над 600 полицейски служители дежурят в изборния ден в област Пазарджик
pamedia , неделя 26 март 2017 - 10:13:29 // коментари: 0


 ПазарджикНад 600 полицейски служители на ангажирани в охраната на парламентарните избори днес, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Предвидени са екипи за реагиране на сигнали за нередности или престъпления свързани з избирателните права на гражданите. Полицейските служители охраняват секциите извън местата за гласуване и няма да допускат в изборните помещения лица, носещи оръжие или във видимо нетрезво или неадекватно състояние. Служителите на звената от ОДМВР-Пазарджик са в непрекъснат контакт с Районната изирателна комисия, прокуратурата, областната и общинските администрации. 


    Сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик е създал организация с цел съдействие на гражданите от областта да упражнят правото си на глас в деня на изборите за Народно събрание.

Гражданите могат да подават искания за издаване на удостоверения в сектор "Български документи за самоличност" при ОДМВР-Пазарджик и районните управления в Пещера, Септември, Велинград и Панагюрище днес от 08.30ч. до 19.00 ч. От 21 март до момента са издадени общо 41 удостоверения за гласуване на граждани.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 910Време за изпълнение: 0.4735 сек., 0.3980 от тях за заявки.