pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Ученичка от гимназията по икономика представи в Гранада климатичните промени в България
pamedia , петък 01 февруари 2013 - 12:44:50 // коментари: 0


в ГранадаКлиматичните  промени в България, предизвикани от глобалното затопляне, представи  в компютърна презентация на английски език  Силвия Ботева, ученичка от 10 "а" клас в пазарджишката Професионална  гимназия по икономика и мениджмънт, в град Гранада, Испания. Силвия заедно с двама свои преподаватели - Слава Андонова  и Елена Гамизова, посетихаиспанския град в рамките на проекта „Еко идеи, еко граждани“ по секторна програма „Коменски“ от  програмата на ЕС „Учене през целия живот“.

В проекта участват учители и ученици от осем страни от Европа и Азия. Срещата в Гранада бе втората по проекта, стартирал на 1 август 2012 година. От България в него участва единствено Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в Пазарджик като целта му е в рамките на две години ученици от Турция, Испания, Чехия, Латвия, Румъния, Полша и България да изследват глобални екологични проблеми, да обменят опит и добри практики за опазване на околната среда.
Следващата стъпка  по проекта е в Италия през месец март. Там се очаква двама ученици от пазарджишката гимназия да представят презентация на тема „Замърсяване на водата“.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1918Време за изпълнение: 0.3958 сек., 0.3213 от тях за заявки.