holiday_park_ob.jpg

Голямото коледно пазаруване започна в Пазарджик, след като днес отвориха врати нови 9 магазина от първия етап от изграждането на търговски комплекс Holiday Park. Лентата прерязаха кметът на общината г-н Тодор Попов и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” – инвеститор в мащабния проект.

„Постарахме се да направим нещо по-различно от всички останали в сферата на ритейла като осветление, витрини, достъпна среда. В рамките на няколко месеца в целия паркинг ще има над 100 дървета и когато кажем парк, нека не си представяме само ритейл парк, а да си представим и нещо като красива среда, която е удобна за хората да пазаруват, каза г-н Белчев по време на откриването.

Търговският комплекс се намира на ул. „Димчо Дебелянов” 10, между хипермаркети “Технополис” и “Практикер”. Мястото е удобно и комуникативно и се обособява голяма търговска зона с богато разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време. Ритейл паркът ще включва общо 20 магазина от известни български и световни марки. След приключването на първия етап от изграждането му днес отвориха врати LC Waikiki, KIK, Sport Vision, New Yorker, House, Cropp, Sinsay, MatStar и Vidioptics. През пролетта на следващата година ще бъде завършен цялостният проект с откриването на останалите обекти - Pepco, TMarket, Hippoland, JYSK, Pause Jeans, Зоомагазин Д-р Стефанов, SOPharmacy, dm и заведение за хранене.

Изпълнител на строителните дейности е „Балканстрой КК“ ООД. Комплексът е с богато озеленяване, паркинг с над 400 места и ще се простира на близо 34 000 кв.м. След завършване на втория етап от проекта застроената площ с магазини, включително тази на Технополис и Практикер, ще достигне 23 000 кв. м. и ще бъде най-големият търговски комплекс в региона.

Освен търговският парк в Пазарджик, в момента се изграждат Holiday Park в Стара Загора, Перник и Хасково. Предстои построяването на такива комплекси в София и Русе.

Holiday Park3te

На снимката: Тодор Попов, кмет на община Пазарджик и Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг”
Loading...