pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
4 000 касови апарати в Пазарджишко вече са свързани онлайн с НАП
pamedia , вторник 07 февруари 2012 - 19:46:19 // коментари: 0


Близо 4 000 са търговските обекти в Пазарджишко, които имат онлайн връзка с приходната администрация. Това сочи справка на агенцията към 07 февруари 2012г.
Най-много са обектите за търговия на дребно с разнородни хранителни стоки – 499 бр. (близо 10%), следват ги търговците с фармацевтични стоки и облекло – общо 376 броя.
Общо за цялата страна досега, онлайн връзка на фискалните си устройства с приходната администрация са осигурили над 120 000 търговци.
От НАП Пазарджик напомнят, че в края на март изтича срокът, в който всички, притежатели на фискални устройства, трябва да ги свържат с агенцията. Дотогава всички бензиностанции и газ-станции в страната трябва да монтират нивомерни системи на резервоарите си.
Всеки търговец може да провери  в интернет страницата на агенцията http://nap.bg дали неговото фискално устройство подлежи на доработка, за да отговори на изискванията на наредбата за отчитане на продажбите или ще му се наложи да си купи ново.
В офиса на НАП Пазарджик предоставят на търговците и списък със сервизите в областта, които извършват ремонт и настройки на касовите апарати
Допълнителна информация за свързването на касовите апарати със сървърите на НАП търговците могат да получат на телефон 0700 18 700 на цената на градски разговор от цялата страна.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1046Време за изпълнение: 0.6767 сек., 0.6031 от тях за заявки.