pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
В 9 села от 1 март може да се плаща токът в местните пощи
pamedia , понеделник 05 март 2012 - 12:46:59 // коментари: 0


EVN България откри нови каси за заплащане на консумирана електроенергия към. От 1 март жителите на 9 села от Пазарджишка област ще могат да заплащат консумираната електроенергия в местната пощенска станция.
Населените места са с. Калугерово, с. Огняново, с. Лесичово, с. Алеко Константиново, с. Дебращица, с. Варвара, с. Симеоновец, с. Момина клисура и с. Попинци.
Общият брой на новооткритите от EVN каси в областите Пазарджик, Стара Загора, Ямбол и Бургас е 23.
От дружеството поясняват, че откриването на нови каси е в резултат на съвместното сътрудничество между двете дружества и следва философията на EVN България за максимална близост до клиента. Част от тази дейност е кампанията на EVN България “Съюз с коректния клиент”. Нейна основна цел е да се защитят принципите за равно отношение към всички клиенти на дружеството, като се гарантира снабдяването с електроенергия на всички, които редовно заплащат консумираната от тях енергия. Програмата цели и предотвратяване на допълнителни разходи за клиентите за възстановяване на електричеството.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1064Време за изпълнение: 0.5348 сек., 0.4786 от тях за заявки.