pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Омбудсманът на Батак предпочел да е секретар на Общината, ще избират нов
pamedia , вторник 13 март 2012 - 13:02:12 // коментари: 0


По средата на втория си мандат общественият посредник на Община Батак се отказа да посредничи, предпочитайки секретарското място.
Малина Димова бе избрана за омбудсман на 17 февруари 2006 г., а след изтичане на мандата й преизбрана за втори на 30 март 2010 г. Миналата година Общото събрание на Националното сдружение на обществените посредници в Република България я избра за член на управителния съвет.
В обявения конкурс за избор на нов обществен посредник на Община Батак  участват двама кандидати. Процедурата предвижда три етапа - разглеждане документите на кандидатите от Временната комисия, събеседване с отговарящите на изискванията кандидати и представянето на първите двама, класирани от същата комисия, за гласуване от местния парламент.
"Досегашният омбудсман стана секретар на общината. Мястото му остана вакантно и това наложи избора на нов обществен посредник. Обявихме процедура за избор на нов омбудсман, както е по нормативна уредба", коментира пред Радио "Фокус-Пазарджик" кметът на Батак Петър Паунов.Малина Димова

Малина Димова


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1379Време за изпълнение: 0.5267 сек., 0.4557 от тях за заявки.