pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Двама кандидати за кметове на Априлци вече са се регистрирали
pamedia , четвъртък 15 март 2012 - 18:03:13 // коментари: 0


Общинската избирателна комисия (ОИК) в Пазарджик вече е регистрирала двама кандидати за кметове. Това са Марин Манолов, който след проверката на вота в съда се оказа, че има най-много гласове на редовните местни избори и Ангел Г. Ангелов. На редовните избори през октомври 2011 г Марин Манолов беше кандидат на "Граждански избор - модерна политика", а сега е регистриран като независим кандидат, а Ангелов е кандидат на РЗС. Общо пет партии и коалиции са се регистрирали за частичния вот в с. Априлци. Освен посочените две, регистрация имат също Коалиция „Тодор Попов за Пазарджик“, ГЕРБ и ДПС.

До касиране на вота в Априлци се стигна с решение на Административния съд в Пазарджик. При проверката на недействителните бюлетини бяха открити 7, за които съдът счете, че неправилно са приети за такива. 

Така, с признатите 7  действителни  гласа за Марин Манолов общият брой на действителните гласове за него стана от 137 на 144 срещу 140 действителни бюлетини, подадени за другия кандидат - Атанас Маратилов от ГЕРБ , който бе обявен от ОИК за спечелил с 3 гласа разлика. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1260Време за изпълнение: 0.5539 сек., 0.4786 от тях за заявки.