pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Задържани са двама мъже за нападение над старец в Козарско
pamedia , сряда 07 септември 2011 - 12:42:21 // коментари: 0

Пещерски полицаи заловиха двама извършители на въоръжен грабеж на старец. В акцията по задържането на грабителите се включили и екипи на РУ ”Транспортна полиция” и 2-ро РУП в Стара Загора.
В понеделник, 5 септември 2011, в следобедните часове, в дежурната част на РУП-Пещера е получен тревожен сигнал. 72-годишният Д.Л. от брациговското село Козарско съобщил, че през нощта бил нападнат в жилището си от двама непознати мъже, които го набили, заплашили го с нож и пистолет и отмъкнали сумата от 40 лева, мобилен телефон, ръчен часовник,  дрехи и лични документи.
Незабавно за разследване на случая е сформиран екип от криминалисти, полицейски и младши-полицейски инспектори, експерт и разследващ полицай, съобщиха от пресцентъра на МВР в Пазарджик. Не след дълго органите на реда попаднали в дирите на грабителите. Оказало се , че това са криминално проявените М.Д.-38г. от димитровградското село Длъгнево и С.Х.-23г. от Пловдив. По първоначални данни, двамата, след като извършили престъплението, потеглили в посока за Стара Загора. В издирването им се включили екипи на РУ „Транспортна полиция” и 2-ро РУП в града на липите. Грабителите са засечени и задържани в района на гарата в старозагорското село Християново. При направения личен обиск у тях били открити и част от откраднатите вещи. Работата по документирането на случая продължава, образувано е дознание.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1072Време за изпълнение: 0.4280 сек., 0.3770 от тях за заявки.