pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Община Пазарджик обяви две обществени поръчки за депото
pamedia , четвъртък 26 април 2012 - 15:05:52 // коментари: 0


Община Пазарджик откри две обществени поръчки във връзка с проекта за изграждане на регионално депо. Първата поръчка е за изработване на инвестиционен проект в идейна фаза за елементите на регионалната система за управление на отпадъците, а втората - за изготвяне на доклад за оценка на съответствието на инвестиционния проект.

Съгласно изискванията на възложителя инвестиционният проект следва да предвижда изграждане на съоръжения на основната площадка в землището на с.Алеко Константиново и на съоръжения на претоварна станция Ракитово, в т.ч.: закриване на съществуващото сметище в Ал.Константиново, изграждане на 1-ва клетка на регионалното депо за неопасни отпадъци, изграждане на довеждаща инфраструктура до предвидените за изграждане съоръжения, машини и съоръжения за 1-ва клетка, изграждане на регионален център за рециклиране на площадката на регионалното депо, изграждане на регионален център за рециклиране и претоварна станция Ракитово, довеждаща инфраструктура , машини и оборудване и други. Тази обществена поръчка цели осигураване на консултантски услуги за подготовка на пълен и качествен инвестиционен проект в идейна фаза. Прогнозната стойност на тази поръчка е 310 хиляди лева. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 6 юни.
Втората обществена поръчка – за изготвяне на доклад за съответствие на инвестиционния проект, е с прогнозна стойност от 10 хиляди лева. Отварянето на офертите по нея ще е на 5 юни. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1254Време за изпълнение: 0.5571 сек., 0.4828 от тях за заявки.