pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Камарата на строителите ще обсъжда във Велинград добрите практики и индикаторите за измами при усвояване на европейските фондове
pamedia , четвъртък 17 май 2012 - 09:56:52 // коментари: 0


Областните представителства в  Южна България на Камарата на строителите в партньорство с МРРБ, МОСВ, НСОРБ и областните управители от Южен централен район на планиране организират двудневен семинар на 18 и 19 май във Велинград на тема "Проблеми при усвояване на европейските фондове и пътища за тяхното решаване", съобщи председателят на Областното представителство в Пазарджик Евтим Янев.
Основното послание, формулирано и като подтема на програмата, е:"Научените уроци досега – база за по-ефективна работа през следващия програмен период 2014–2020 г."
Участниците ще бъдат приветствани от председателя на КСБ инж. Светослав Глосов, председателя на НСОРБ и кмет на Пазарджик Тодор Попов,изпълнителния директор на фонд ФЛАГ Надя Данкинова и представители на министерства.
Първият панел от общо четирите в двата семинарни дни е посветен на необходимостта от оценка на потребностите от развитието на инфраструктурата, както и на приоритетите, условията и финансирането за подобряване, запазване и възстановяване конкретно на инженерната инфраструктура.
Участниците ще обсъдят и проблемите и предизвикателствата пред общините при управлението
на проекти, начините  и технологиите за запазване предназначението на депата за неопасни отпадъци, като най-гореща се очаква да бъде дискусията по темата за добрите практики и индикаторите за нередности и измами при подготовката и изпълнението на проекти и обществени поръчки.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1097Време за изпълнение: 0.5034 сек., 0.4283 от тях за заявки.