pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Конкурс за детска рисунка под егидата на министър Томислав Дончев
pamedia , четвъртък 13 септември 2012 - 15:27:44 // коментари: 0


В първия учебен ден - в НУ „Отец Паисий” в Пазарджик ще бъде даден стартът на конкурса за детска рисунка на тема „Как искам Европейският съюз да промени моя град”. Инициативата се провежда под егидата на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев. Неин организатор е Централният информационен и координационен офис в Администрацията на Министерския съвет и 27-те областни информационни центъра (ОИЦ).

Първата фаза на конкурса се реализира на регионално ниво. Участниците са разделени в две възрастови групи: от 6 до 10 години и от 11 до 12 години.
Желаещите да участват могат да предават картините си в Областен информационни център – Пазарджик, на адрес: гр. Пазарджик, бул. „България” №2 в периода 17 септември 2012 г. – 19 октомври 2012 г. Няма ограничения относно техниката на изработка на картините, нито техния формат. Задължително изискване е те да са свързани с темата на конкурса. Едно дете може да участва само с една картина и само в един ОИЦ. Произведенията на участниците могат да бъдат предавани само от родител/настойник/друг роднина над 18 г. или учител. Класирането ще извърши комисия от изявени личности от Пазарджик.
На 1 ноември 2012 г. във всеки областен център ще бъдат обявени победителите в двете възрастови групи. Класираните на първо място ще получат МР3 плеър, а всички останали участници – поощрителни награди.
Картините на победителите в регионалните кръгове ще бъдат изпратени в София за националния кръг, от който също ще бъде излъчен победител. Официалната церемония по връчването на наградите ще се състои  на 21 декември 2012 г., когато министър Дончев ще се срещне с децата и лично ще връчи наградите на отличените. Победителите ще получат PSP конзола. 
 Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1160Време за изпълнение: 0.3665 сек., 0.2928 от тях за заявки.