pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Протестиращи и полицаи играят на гоненица в Пазарджик
pamedia , понеделник 26 септември 2011 - 21:00:35 // коментари: 0


protest2909117.jpgВече един час протестиращите в Пазарджик и полицаите се „гонят“ по улиците в Пазарджик – от Тортата до Острова и обратно. Полицията успя да „разкъса“ с полицейски коли шествието на младежите от площад „Константин Величков“. Няколко групички протестиращи не успяха да стигнат до бул. „България“ и от ул. „Екзарх Йосиф“ бяха отклонени по малките улички, но въпреки това голяма част от тях стигнаха до парк 
Острова и от там се насочиха обратно по централния булевард „България“. Сред тях има много пеши полицаи. По булеварда постоянно патрулират коли и не разрешават протестиращите да слязат на платното.
Репортер на ПА медия предаде, че към 20:50 часа групата е преминала през Торатат и се е насочила към площада пред Полицията. Освен „Българи – юнаци“ протестиращите вече скандират и „Цигани-боклуци“. Полицейското присъствие край младежите е засилено. Малки групички, които са се откъснали от основната, продължават да скандират в центъра на Пазарджик, без да се задържат на едно място, а в движение по улиците.

На снимката: Групата протестиращи се връща обратно от острова по бул. "България" към Тортата


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3321Време за изпълнение: 0.2238 сек., 0.1833 от тях за заявки.