pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Журналистическо разкритие за сексскандал в 4000-я брой на в. „Знаме“ стана топ новина на деня
pamedia , вторник 23 октомври 2012 - 11:58:56 // коментари: 0


инж. Ангел ДаскаловВодещото заглавие от днешния 4000-ен брой на пазарджишкия ежедневник „Знаме“ за няколко часа стана топ новина на национални и местни електронни медии. Честито на колегите за юбилея и поздравления!
От  статията на първоизточника, озаглавена  „Сексскандал с шеф на държавна фирма“, става ясно, че срещу управителя на „Напоителни системи“ в Пазарджик инж. Ангел Даскалов е предявено  обвинение за блудство и за опит за изнасилване.
Даскалов е забъркан в сексскандал с бивши и настоящи служителки.  Криминална полиция е сезирана от жена, която се оплакала от сексуален рекет, а впоследствие четири жени са дали показания, че управителят е извършил блудствени действия с тях, като една от тях го е обвинила и в опит за изнасилване. Срещу секс началникът обещавал да ги остави на работа.
Говорителят на ОДМВР Пазарджик Мирослав Стоянов е потвърдил, че има такова разследване.
Радио „Фокус“ добавя, че „в  момента Ангел Даскалов е пуснат срещу парична гаранция в размер на 5000 лева“. А „Дарик радио“ и Агенция „Блиц“-  че има дори видеозапис на неговите действия.
В интервю за в. „Знаме“ управителят на „Напоителни системи „ отрича обвиненията и предполага, че в дъното е една освободена от работа жена и друга, нарочена за уволнение. Той твърди, че няма никакви доказателства, а само измислени думи.
„Показанията са едни, но фактите са други“, коментира Даскалов.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1286Време за изпълнение: 0.3650 сек., 0.2916 от тях за заявки.