pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Т. Попов: Призовавам всички, които ме подкрепят, да гласуват и за листата за съветници
pamedia , сряда 28 септември 2011 - 20:22:07 // коментари: 0


tp_280911.jpgПървата си от поредицата предизборни пресконференции независимият кандидат за кмет на община Пазарджик Тодор Попов посвети на екипа от кандидат-общински съветници, включени в листата на на Коалиция "Тодор Попов за Пазарджик".
Моето житейско вероую е "Доверие за доверие" и смятам, че
на тази основа успяхме да изградим един силен екип от личности, доказали се и  с авторитет, за да реализираме нашата управленска програма, ако получим доверието на хората, заяви Тодор Попов.
Той посочи, че коалицията издига кандидати във всичките 27 населени места от общината, в които ще се избират кметове. Всеки от тях е поел конкретни ангажименти за решаване проблемите на своето село.
Време е вече в Общинския съвет да влязат хора с биографии, а не заради партийни заслуги, отбеляза преди представянето на всеки от 27-те в листата на   Коалиция "тодор Попов за Пазарджик".
Както е известно, водач е адвокат Хари Хараламбиев, втори е Христо Тодоров - бизнесмен с опит вече в местното самоуправление, какъвто без съмнение има и третият - Димитър Петков. На четвърто място е директорката на ОДК Емилия Спасова, пети е треньорът на националния отбор по джудо и олимпийски медалист Георги Георгиев, на шесто място е Тодор Тодоров - журналист и вече с мандат на общински съветник зад гърба си, седми е Спас Иванов председател на Областния съвет на БФС. Опит в местния парламент натрупаха и предприемачите Петко Крондев и Живко Божилов, които са съответно на осмо и 10 място. Главният художествен ръководител на Ансамбъл Пазарджик Атанас Чолакова е девети, единадесети е Кирил Чолов - с богат политически опит, занимавщ се в момента със земеделски бизнес. На 12 и 13 място са председателят на Областния съвет на БЧК Живко Дишков  и председателят на регионалната организация на КНСБ Александър Шопов. Общо 27 са кандидати в листата за общински на   Коалиция "Тодор Попов за Пазарджик".
Местното самоуправление е решаване на проблеми ежедневно и се надявам нивото на компетентност на следващия  общински съвет да бъде по-високо.Не всеки има управленски качества, местното самоуправление не е училище. Затова съм радостен, че тези хора приеха да станат част от нашия отбор и да работят за Пазарджик и общината. Нашата кауза е Пазарджик.Призовавам всички, които смятат да гласуват за мен, да подкрепят и листата за съветници на " Тодор Попов за Пазарджик", апелира настоящият кмет и кандидат за втори мандат Тодор Попов.  


Пълната листа на Коалиция "Тодор Попов за Пазарджик"

             Име, презиме, фамилия
1Хари  Николов Харалампиев
2Христо  Георгиев Тодоров
3Димитър Любомиров Петков
4Емилия  Стоянова Спасова
5Георги  Ангелов Георгиев
6Тодор Милчев Тодоров
7Спас  Димитров Иванов
8Петко Стефанов Крондев
9Атанас  Николов Чолаков
10Живко Димитров Божилов
11Кирил Делов Чолов
12Живко Стефанов Дишков
13Александър  Кирилов Шопов
14Златка  Стоянова Грудева
15Джинка  Костадинова Анова
16Атанас  Георгиев Василев - Главиница
17Заприн  Илиев Илиев - Ивайло
18Атанас  Рангелов Стоенчев –  Мало Конаре
29Альоша Стоянов Стоянов - Синитово
20Ангелина  Спасова Янкова - Драгор
21Емилия  Сотирова Апостолова - Величково
22Христо  Василев Ангелиев - Огняново
23Васил Костадинов Канджаров - Хаджиево
24Методи  Йорданов Мишев - Црънча
25Иван  Стефанов Дасов - Добровница
26Величка Василева Георгиева - Братаница
27Лазар Атанасов Додников


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2244Време за изпълнение: 0.4447 сек., 0.3627 от тях за заявки.