pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Роман Цветков е носител на наградата “Предприемач на годината - 2012”
pamedia , събота 15 декември 2012 - 11:12:44 // коментари: 0


Роман ЦветковНа тържествена церемония в празнично украсената голяма зала на Младежкия дом в Пазарджик Сдружението на частните предприемачи и работодатели връчи седмата си поредна награда „Предприемач на годината”. Номинираните тази година бяха трима: Храбър Стоянов, управител на «Синхро» ООД, Борислав Митраков, фирма «Бон Марше» и Роман Цветков - „Металика“ ООД. При таен вот на общо събрание членовете на Сдружението определиха Роман Цветков за носител на наградата «Предприемач на годината 2012». Роман Цветков е собственик и управител на “Металика” ООД. Фирмата е създадена през 2001 г., изработва метални конструкции и извършва широка гама металообработващи, металорежещи, конструкторски и строително-монтажни дейности.

Роман ЦветковПо традиция наградата се връчва от миналогодишния й победител, в случая – от председателя на Сдружението Нишан Бъздигян. Той пожела на новия носител на наградата да запази високите скорости на бизнеса си, да увеличава и разраства своята дейност.
Храбър СтояновТази година беше присъдена и специална награда на Храбър Стоянов – собственик и управител на “Синхро” ООД, един от основателите на Сдружението. Наградата е за цялостния му принос към Сдружението и развитието на бизнеса в Пазарджик и по повод 70-годишния му юбилей.
“Това, което ни обединява е желанието да отделяме от своето време и средства за укрепване на организацията ни и активното ни отношение към настоящето и бъдещето на Пазарджик. Две наглед обикновени неща, които обаче си заслужават и оправдават усилията, които полагаме и резултатите от тях се виждат – сдружението ни се разраства, привличаме все повече хора. Аз съм убеден, че този процес ще продължи и че младото поколение, което вече навлиза в бизнеса и което и тази вечер е сред нас, също ще открие смисъл в нашите усилия и ще ни подкрепи”, заяви в словото си Нишан Бъздигян. Той поздрави седемте нови членове, които тази година се присъединиха към Сдружението и отправи благодарност към г-жа Гинче Караминова, народен представител от ГЕРБ, д-р Дончо Баксанов, областен управител на Пазарджик и представителите на местната и държавна власт за подкрепата, която бизнеса получава от тях и за уважението, което са оказали на предприемачите като гости на седмата годишна церемония по връчване на наградата “Предприемач на годината”.
огнено шоуНа тържествената вечер беше продължена и дарителската кампания за събиране на средства за реализиране на поредната инициатива на Сдружението- изграждане на паметник на Атанас Буров в Пазарджик. Паметникът ще бъде готов напролет. С подкрепата на Община Пазарджик за монумента беше отредено място в градинката между сградата на местната администрация и ОББ. Общината ще подкрепи инициативата като поема реновирането на околното пространство около паметника.
Празничната програма откриха възпитаничките на Петрунка Стойчева, които изпълниха няколко танца и благодариха на бизнесмените за подкрепата, която оказват на спорта и изкуството. Водещ на вечерта беше Драго Драганов. В програмата участваха Теди Кацарова, Тони Димитрова, Раул Торес и танцьорите от Файър соул, които направиха неповторимо огнено шоу. 

roman12_4.jpg roman12_6.jpg
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2847Време за изпълнение: 0.7893 сек., 0.7144 от тях за заявки.