pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
4 милиона лева по европейски програми усвои "Асарел-Медет" през периода 2007-2013
pamedia , понеделник 11 февруари 2013 - 17:45:44 // коментари: 0


asarel110213.jpgНачалникът на отдел „България” в Генералната дирекция „Регионална политика” на Европейската комисия Реналдо Мандметс посетил „Асарел-Медет” АД - Панагюрище.
Г-н Мандметс подчерта, че е впечатлен от активността на дружеството при кандидатстването със собствени и партньорски проекти по европейските програми, съобщиха от дружеството. През изминаващия програмен период /2007- 2013 година/ дружеството е разработило шест проектни предложения, като усвоеното европейско финансиране е за над 4 милиона лева.
Представителят на Европейската комисия поздрави мениджърския екип  за мащабната екологична програма и за социално отговорното поведение на компанията в подкрепа на устойчивото развитие на региона.
Г-н Мандметс бе придружаван от зам.- министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова, ръководителя на Управляващия орган по Оперативна програма „Конкурентоспособност” Кирил Гератлиев и експерти по усвояването на средства по оперативните програми. В разговор с генералния директор на „Асарел-Медет” АД инж. Делчо Николов, прокуриста на дружеството Иван Дончев и директорите „Човешки ресурси” и „Финансово икономическа дейност” Александър Чобанов и Момчил Михайлов, бяха обсъдени конкретни въпроси по кандидатстването и реализацията на корпоративни проекти. В хода на дискусията бяха споделени конкретни казуси от опита на експертите в „Асарел-Медет” АД, като мениджърите от дружеството предложиха да бъде намалена бюрократичната тежест в различните етапи по одобряването и реализация на проектите.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1621Време за изпълнение: 0.5781 сек., 0.5014 от тях за заявки.