pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Архитектите в Пазарджик раздадоха призове за проекти и реализации
pamedia , неделя 24 февруари 2013 - 17:24:56 // коментари: 0


сграда на ТелекабелАрх.Георги Сарамбелиев, арх. Димитър Боюклиев и арх. Любомир Здравков бяха отличени с първи награди на традиционния Годишен архитектурен преглед на проекти и реализации за 2012 г. на членове на местните структури на Съюза на архитектите и Камарата на архитектите в Пазарджик. Общо 14 проекти и реализации участваха в годишното представяне.

Димитър БоюклиевНа първо място в раздел “Проекти” беше класиран проект на арх. Георги Сарамбелиев за административна сграда на “Телекабел” в Пазарджик. Вторият класиран проект е на арх. Петър Мурджев за административна сграда.

В раздел “Реализации” има две първи места с един и същ брой гласове – на арх. Димитър Боюклиев за интериорно оформление на апартамент в Пазарджик и на арх. Любомир Здравков за “Къща на вещиците” край язовир “Батак”. Второто място е за ландшафтен архитект Калина Даракчиева  за рехабилитация на зелени площи в Пещера.


архитект Здарвков
На първата снимка:
Проект на арх.Георги Сарамбелиев - АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА НА "ТЕЛЕКАБЕЛ" в гр. ПАЗАРДЖИК

На втората снимка:
Реализация на арх. Димитър Боюклиев за ИНТЕРИОРНО ОФОРМЛЕНИЕ НА АПАРТАМЕНТ В ГР. ПАЗАРДЖИК

На третата снимка:
Реализация на арх. Любомир Здравков
 за "КЪЩА НА ВЕЩИЦИТЕ" КРАЙ ЯЗОВИР "БАТАК"


Повече информация можете да откриете на  фейсбук страницата на Архитектуране преглед - ПазарджикОбратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1830Време за изпълнение: 0.5264 сек., 0.4485 от тях за заявки.