RSS емисии

    


 
 Мобилна версия
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Финансирането на Западния околовръстен път обсъдиха представители на държавната и местната власт

tp_db050313.jpgОбластният управител на Пазарджик д-р Дончо Баксанов предложи проекта „Изграждане на западен околовръстен път на гр. Пазарджик” да бъде финансиран със средства от държавния бюджет или по оперативна програма на ЕС. Това стана по време на съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район, провело се в Пазарджик. Членовете на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район приеха направеното от д-р Баксанов предложение.

На заседанието присъстваха представители на министерства, областните управители на Кърджали Иванка Таушанова и на Смолян Стефан Стайков, представители на областите Хасково и Пловдив, на общините от района, представители на управляващите органи на оперативните програми, на организациите на работодателите и на работниците на национално ниво и представители на Форум “Гражданско участие”.
На съвместното заседание членовете на Регионалния съвет за развитие обсъдиха Предварителната и Екологичната оценка на Регионалния план за развитие на Южен централен район за периода 2014-2020г.

Във връзка стартиране процеса на разработване на стратегическите  документи за новия програмен  период 2014-2020г., на заседанието бе изнесена информация за състоянието по подготовката на Областните стратегии за развитие и Общинските планове за развитие на територията на Южен централен район за следващия програмен период 2014-2020г.

Представителите на управляващите органи на оперативните програми представиха информация за напредъка по изпълнението на оперативните програми.

На съвместното  заседание доц. Кирчо Атанасов от Ротари клуб запозна членовете на РСР с проект „Народните будители и Аз”, който има за цел да представи имената и дейността на онези български възрожденци и личности, които са оставили своя отпечатък в израстването на нашата страна. 


Тази страница е видяна: 1151

 Публикувано от: pamedia на вторник 05 март 2013 - 17:51:13

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Министърът на туризма днес ще се срещне с представители на местната власт и туристическия бранш във Велинград
Директорът на НАП в Пазарджик информира представители на местната власт за задължението да се декларират и парите от ДФ "Земеделие"
Чакаме премиера в четвъртък да обяви за Западния околовръстен път
Започва отчуждаването на земеделски земи край Западния околовръстен път
За депото и западния околовръстен път Община Пазарджик ще търси подкрепата на областния
До края на февруари трябва да бъде избран инженеринговият изпълнител на Западния околовръстен
Повечко пари за местната власт
3 млн. лв. за Западния околовръстен, 2,5 млн. лв. за асфалтиране на отсечката до магистралата, отпада ремонтът на Пазарджик-Пещера-Батак
В Пазарджик понеделник ще е Ден на диалога между местната и законодателната власт
Т. Попов: Ясен знак, че правителството има различно отношение към местната властТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.6028 сек., 0.5212 от тях за заявки.