Меню
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Предложението на временната комисия за почетен гражданин е Никола Манев
pamedia , вторник 09 април 2013 - 17:55:36 // коментари: 0

Със почетни знаци да бъдат наградени Иво Русев и Иванка Паунова

Временната комисия към Общински съвет Пазарджик реши на днешното си заседание да предложи на общинските съветници художникът Никола Манев да бъде удостоен с отличието Почетен гражданин на Пазарджик.
Кандидатурата на Никола Манев беше внесена от председателя на ОбС Хари Харалампиев, който представи художника с думите на Ален Боске, като „гражданин на света”.

Другата номинация беше за актьора Иво  Русев – подкрепено от ДКТ „К. Величков”, Ансамбъл за народни песни и танци „Пазарджик”, три училища, бизнесмените Благо Солов и Благо Танков, Частна болница „Хигия” и други организации.
Номинирани за Почетен гражданин бяха още Спас Господов – дългогодишен обществен и държавен деятел, предложен от Инициативен комитет и Иванка Паунова – солист и диригент на хора към Ансамбъл „Пазарджик”, чиято кандидатура беше внесена от Цветанка и Иван Варимезови – доцент-преподаватели по български музикален фолклор в Лос Анжелес, САЩ.
Комисията ще предложи на Общинския съвет, освен званието „Почетен гражданин на град Пазарджик и общината” за Никола Манев, почетни знаци за заслуги да получат Иво Русев и Иванка Паунова. Решението за почетните звания ще бъде взето на тържествената сесия на Общинския съвет през месец май.

Снимка (архив ПАмедия): Никола Манев - в средата


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1065Време за изпълнение: 0.5077 сек., 0.4325 от тях за заявки.