pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Момичетата на СК"Шампион” са държавни шампионки по модерен петобой
pamedia , неделя 14 април 2013 - 22:39:40 // коментари: 0


ШампионМомичетата на СК “Шампион” доказаха класата си за пореден път. На провелото се тази събота във Варна Държавно първенство по модерен петобой за 16 годишни, шампионките затвърдиха позициите си на лидерки. Националните състезателки Валентина Георгиева и Малина Деянова заедно с Юлия Спасова спечелиха златните медали и купата със общ сбор от 8132точки., със 272 точки преднина пред отбора на домакините от Одесос-Варна и 744 точки пред отбора на Славия-София, съобщи треньорът на клуба Валентин Георгиев.

В индивидуалното класиране Валентина Георгиева завоюва шампионската титла с общ сбор от 2984точки като на комбинираната дисциплина 3 по  800метра бягане  с три стрелби Валя остави конкурентите си далеч след себе си на повече от 30сек. Малина Деянова остана на трето място, тя беше победителка в плуването 200м. със време 2,21сек. Дебютантката Юлия Спасова остана на 12 място в индивидуалното подреждане, но то се оказа достатъчно за отборната победа, коментира треньорът на клуба.
Момчета Христо Йовев, Йордан Гюров и Явор Величков се класираха на 5-то,13-то и 22-ро място в индивидуалното и 5-то място в отборното класиране от 9  отбора.
СК "Шампион" продължава подготовката си за участието на Държавно първенство за 10 и 12 годишни на 28 април-неделя, на което е домакин. Валентина Георгиева и Малина Деянова продължават подготовката си за Европейско първенство и квалификация за младежка олимпиада.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1330Време за изпълнение: 0.5092 сек., 0.4323 от тях за заявки.