pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
„Винпром Пещера“ е първият път български производител на алкохол, който участва на световното изложение TFWA Asia Pacific в Сингапур
pamedia , вторник 14 май 2013 - 15:18:07 // коментари: 0


Винпром Пещера„Винпром Пещера“ представя страната ни на световното изложение TFWA Asia Pacific, което стартира днес в световно известния изложбен център Bay Sands в Сингапур.
За първи път в близо  тридесетгодишната история на най-голямата в света асоциация за безмитна и травъл ретейл (по летищата) търговия – TFWA, има представен български алкохолен производител. Марките на „Винпрам Пещера“ ще бъдат представени наравно с най-големите международни брандове в индустрията.

„Винпром Пещера“, която е един от петте най-големи производители на вина и високоалкохолни напитки на Балканите, представя своите световно признати и наложени на международните пазари марки, сред които водките FLIRT и Alaska, уиски Black Ram и серията ракии Пещерска. В Сингапур алкохолният лидер ще покаже още най-продаваните в България мастика и мента с марка „Пещера“, новото узо Paralia, което компанията налага на родния и международните пазари. Експертите на компанията очакват силен интерес да предизвика и представянето на най-успешната винена серия за 2012 г. в България - Domaine Peshtera.

Участието на „Винпром Пещера“ в световнто изложение TFWA Asia Pacific е успех за българското алкохоло- и винопроизводство, нареждайки се сред най-добрите 252 световни компании, от които 17,3% са представители на сектора вина и спиртни напитки.

Последните  няколко години марките на „Винпром Пещера“ успешно се наложиха на безмитния и травъл ретейл пазар в множество региони. След като през 2012 г. към списъка бяха добавени и пазарите на индийския субконтинент и бившите руски републики, днес компанията представя продуктите си в над 500 обекта по цял свят. Това представлява 1% от годишните продажби на „Винпром Пещера“. Динамичното развитие на модерното общество е причина експанзията на безмитните и травъл ретейл международни пазари да е приоритет в програмата на българския алкохолен лидер вече няколко години. Именно за това „Винпром Пещера“ ежегодно инвестира в модернизация и разширяване на производствени мощности, дизайн и опаковки на продукти, отговарящи на динамичното развитие в сектора и конкуренцията по света. Приоритетни пазари за вината на компанията са Китай, Япония и САЩ. Уиски Black Ram и водка FLIRT са най-успешните продукти със силно присъствие в Централна и Източна Европа, Близкия изток и Африка.

 

 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 642Време за изпълнение: 0.1371 сек., 0.1043 от тях за заявки.