RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Всеки глас ще бъде чут /Празнично слово на кмета Тодор Попов/ видео

Денят на Пазарджик - 21-ви май, е ден, в който се поздравяваме с Празника, денят, в който отбелязваме изминаването на още една успешна година за нашата община. Пазарджик върви по своя път на градивна промяна, онази промяна, която трябва да бъде модел за икономически растеж и социално развитие, скъпи приятели.
Като кмет на общината, моят основен стремеж е да изминем заедно с вас, скъпи съграждани, този път . Защото тогава ще знаем, че политиката, която се провежда в нашата община е реализирана на реалния дневен ред на нашата местна общност, на реалния дневен ред на всеки един от нас - изхожда от виждането на всеки един от нас за това, което ни тревожи, радва или провокира. Всеки глас на наш съгражданин трябва и ще бъде чут, защото това е най-вярното послание, най-истинската преценка за правилно и неправилно, за онова, което е необходимо и трябва да бъде направено. Работя за вашето доверие и съм убеден, че то е моята най-голяма сила. Знам, че гражданите на Пазарджик очакват от Общината създаване на предпоставки за по-голяма заетост и по-високи доходи. Полагаме усилия в тази посока, като реализираме проекти, получаваме европейско финансиране, стремим се към адекватна на икономическата реалност данъчна политика.
Сигурен съм, че през 2020 година Пазарджик трябва и ще бъде променен. В общината всеки наш съгражданин трябва и вярвам, че ще намира смисъл в собствената си икономическа перспектива за по-добро развитие на него, неговото семейство и децата му.
Минаваме през година на гласност, година, в която се отдава особено значение на призивите на гражданския сектор. това е големият ни шанс да съхраним и развием доверието към българските институции, а от всички тях българската община е най-близо до хората. Българската община е призвана да решава конкретни проблеми и да пази устоите и достиженията на крехката ни демокрация.
Затова, скъпи приятели, нека да определим приоритетите и да ги следваме обединени от общата ни визия за нашата европейска община, за нашия Пазарджик.
честит Празник, скъпи съграждани! Нека бъдат благословени делата ви и щастливи вашите дни! Когато човек е щастлив, прави добри неща - за себе си, за хората, които обича и за населеното място, в което живее. Да се радваме на малките неща и да сътворяваме големи дела, за да изпитаме удоволетвореност, че и "ний сме дали нещо на света" и нещо на Пазарджик. И да следваме непреходния завет на нашите закрилници Светите равноапостоли Елена и Константин, което ще ни води към сигурен успех - за нас и за нашия любим град. Честит Празник!


Тази страница е видяна: 1716

 Публикувано от: pamedia на вторник 21 май 2013 - 17:00:11

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Тодор Попов към зрелостниците отличници: След бала никакво пътуване и без препиване! Бъдете умни всеки ден! /видео/
Пълен текст и видео на изявлението на кмета на Пазарджик Тодор Попов
Позравление от кмета на Пазарджик Тодор Попов
Поздрав от кмета на община Пазарджик Тодор Попов
Тодор Попов: Всеки един трябва да направи своите изводи какво ни каза избирателят и да продължим да работим заедно
Поздравление на кмета Тодор Попов по повод Празника на Пазарджик
Празничен поздрав от кмета на Пазарджик Тодор Попов по повод 21 май
Поздрав от кмета на Пазарджик Тодор Попов по повод Деня на Независимостта
Поздравителен адрес от кмета Тодор Попов по повод първия учебен ден
Поздравление от кмета Тодор Попов по повод 19 октомври - Ден на българския лекарТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2969 сек., 0.2530 от тях за заявки.