pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Звезди пеят за Нели тази вечер в Панагюрище
pamedia , понеделник 03 юни 2013 - 13:14:40 // коментари: 0


Благотворителен концерт „Звезди пеят за Нели“ организират девойките и младежите от Общински младежки парламент на 3 юни 2013 година от 18:00 часа в Театър Дом-паметник, Панагюрище. Със средствата, които ще бъдат събрани от благородната инициатива, ще бъде подпомогнато лечението на Нели Маринова Петрова от Панагюрище, която страда от рядко заболяване на очите.

Тя е само на десет години, но до този момент вече е претърпяла няколко операции, които за съжаление не са отстранили проблема й със зрението. Преди около месец и половина, след участието на малката Нели в предаването на бТВ „Предай нататък”, е получено писмо от клиника в Германия, където е планирана операция на 13 юни 2013 година. По предварителни изчисления от клиниката, за операцията на едното око са необходими 3320 евро. Общо за двете очи – 6640 евро, а за престой на придружител 180 евро.
В понеделник вечер за Нели ще пеят известни български изпълнители, които се изявяват в различни музикални стилове и жанрове. На панагюрска сцена ще излязат Трио „Сопрано“ от Ансамбъл „Българе“; вокалът на легендарната група „Диана експрес“ Илия Ангелов; Сани Алекса – изпълнителка на соул и R&B стил и една от финалистките на първия Х Фактор в България; вокалът на рок група „ROСKA ROLLA” Радко Пърлев; рок група „Конкурент“; поп-фолк певицата Алисия; звездите от „Гласът на България“ Вася Попова, Пламен Борисов, Гита Петкова и Христо Младенов; Танцова формация „Импулс“ с художествен ръководител Иван Александров и огнено шоу на Панчо Танев.

С цел набиране на средства за операциите на Нели Петрова е открита и банкова сметка в лева в УниКредит Булбанк:

Нели Маринова Петрова
IBAN BG59UNCR70001520958620
BIC(SWIFT) UNCRBGSF
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 867Време за изпълнение: 0.4474 сек., 0.3738 от тях за заявки.