RSS емисии

    


 
 Мобилна версия
banner19_2.jpg
Бойка Маринска

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
gerb_pa_media_350x75.jpg
Започна ремонт на 12 улици в Стрелча

ul_remont13.jpgВ Стрелча започва мащабен ремонт. 12 улици ще бъде ремонтирани по проект «Подобряване на физическата среда на живот на населението в община Стрелча с два под обекта: „Реконструкция и изграждане на улична мрежа в град Стрелча” и „Благоустрояване на площадно пространство в гр.Стрелча” – по Програмата за развитие на селските райони, мярка 322.  Договорът е на стойност 1 милион 713 хиляди лева, съобщиха от местната администрация.

Изпълнител е фирма ОБЕДИНЕНИЕ "ЕНЕРГО РЕМОНТ СТРОЙ - АБС" гр.София, като след проведена процедура по Закона за обществените поръчки, стойността според подадената оферта е 1 525 998 лева без ДДС.

Проектът включва благоустрояване на площадно пространство в град Стрелча и реконструкция на улиците: ул. ”В. Иванов”; ул. „И. Симеонов”; ул. „Г. Найденов 1”; ул. „Г.С. Раковски”; ул. „Поликарп Чуклев”; ул. „Георги Найденов 2”; ул. „Васил Левски” ; ул. „Т. Каблешков”; ул. „Иван Вазов”; ул. „Тодор Икономов”; ул.”Георги Бенковски”; ул. „Йосиф Грозев”.

Първият обект от проекта вече е готов. Площад «Дружба» е изцяло реновиран и благоустроен. Оформени са зелени кътове за отдих, засадена е декоративна растителност. Изградена е водна каскада с декоративни мостчета. Настилката на площада е от цветни павета и асфалтобетон, както и от бетонови плочи. Оформени са тревни и цветни площи с подходящо осветление.

Преасфалтирането, отводняването и изграждането на тротоари за пешеходците ще подобри уличната инфраструктура и ще спре по-нататъшното изравяне на земната настилка.
Така се реализира и една от целите на общинското ръководство - да се създават условия за привличане на инвестиции, туристи и гости на града.Тази страница е видяна: 889

 Публикувано от: pamedia на вторник 18 юни 2013 - 14:30:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Община Стрелча обяви обществена поръчка за ремонт на улици
На 3 улици в Стрелча започна изграждането на нова канализация
С първа копка започна ремонтът на централния площад и улици в Стрелча
Във Велинград започна цялостна реконструкция на две улици
Малко над 6 милиона лева за ремонт на улици и подмяна на водопроводи ще получат 6 общини от Пазарджишка област
Започна ремонт на училището в Калугерово
Два проекта: за пътя Велинград-Драгиново и за ремонт на улици, ще се реализират в Драгиново по програмата за селските райони
Във Велинград започна ремонт на сградата на Районната прокуратура
Кметът на Стрелча поиска от областния управител да се прехвърли собствеността на почивната станция на МВР и да се направи цялостен ремонт на пътя Блатница-Стрелча
Община Пазарджик започна ремонт на градинката за паметника на БуровТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4004 сек., 0.3198 от тях за заявки.