RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Започна ремонт на 12 улици в Стрелча

ul_remont13.jpgВ Стрелча започва мащабен ремонт. 12 улици ще бъде ремонтирани по проект «Подобряване на физическата среда на живот на населението в община Стрелча с два под обекта: „Реконструкция и изграждане на улична мрежа в град Стрелча” и „Благоустрояване на площадно пространство в гр.Стрелча” – по Програмата за развитие на селските райони, мярка 322.  Договорът е на стойност 1 милион 713 хиляди лева, съобщиха от местната администрация.

Изпълнител е фирма ОБЕДИНЕНИЕ "ЕНЕРГО РЕМОНТ СТРОЙ - АБС" гр.София, като след проведена процедура по Закона за обществените поръчки, стойността според подадената оферта е 1 525 998 лева без ДДС.

Проектът включва благоустрояване на площадно пространство в град Стрелча и реконструкция на улиците: ул. ”В. Иванов”; ул. „И. Симеонов”; ул. „Г. Найденов 1”; ул. „Г.С. Раковски”; ул. „Поликарп Чуклев”; ул. „Георги Найденов 2”; ул. „Васил Левски” ; ул. „Т. Каблешков”; ул. „Иван Вазов”; ул. „Тодор Икономов”; ул.”Георги Бенковски”; ул. „Йосиф Грозев”.

Първият обект от проекта вече е готов. Площад «Дружба» е изцяло реновиран и благоустроен. Оформени са зелени кътове за отдих, засадена е декоративна растителност. Изградена е водна каскада с декоративни мостчета. Настилката на площада е от цветни павета и асфалтобетон, както и от бетонови плочи. Оформени са тревни и цветни площи с подходящо осветление.

Преасфалтирането, отводняването и изграждането на тротоари за пешеходците ще подобри уличната инфраструктура и ще спре по-нататъшното изравяне на земната настилка.
Така се реализира и една от целите на общинското ръководство - да се създават условия за привличане на инвестиции, туристи и гости на града.Тази страница е видяна: 961

 Публикувано от: pamedia на вторник 18 юни 2013 - 14:30:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Община Стрелча обяви обществена поръчка за ремонт на улици
На 3 улици в Стрелча започна изграждането на нова канализация
С първа копка започна ремонтът на централния площад и улици в Стрелча
Позиция на общинските съветници от ГЕРБ: По наше настояване е осигурен ремонт на три улици
Във Велинград започна цялостна реконструкция на две улици
Малко над 6 милиона лева за ремонт на улици и подмяна на водопроводи ще получат 6 общини от Пазарджишка област
Започна ремонт на училището в Калугерово
Във Велинград започна ремонт на сградата на Районната прокуратура
Два проекта: за пътя Велинград-Драгиново и за ремонт на улици, ще се реализират в Драгиново по програмата за селските райони
Кметът на Стрелча поиска от областния управител да се прехвърли собствеността на почивната станция на МВР и да се направи цялостен ремонт на пътя Блатница-Стрелча

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5147 сек., 0.4355 от тях за заявки.