RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Кметът на Стрелча Иван Евстатиев отчете свършеното от началото на годината

Отчет за дейността на общинска администрация  направи кметът на  общината Иван Евстатиев в селата Дюлево и В село ДюлевоБлатница. По време на срещата с жителите на селата от общината беше предоставена информация за бюджета на общината, за приоритетите на общинското ръководство и за проектите, по които се работи и които са подадени. Отчетите на всеки 6 месеца се правят по инициатива на кмета на община Стрелча Иван Евстатиев. Целта е хората да получат реална представа за работата на общинска администрация, както и да се запознаят с предстоящото.


Кметският наместник на с. Дюлево Стефка Бончева акцентира върху свършеното в социалната сфера - вниманието към  самотноживеещите хора, своевременното набавяне на дърва за огрев, както и поддържането на чистота.

„В Държавен фонд „Земеделие”  вече са внесени проекти за възстановяване на паркови пространства и градинки в с. Смилец, с. Дюлево, с.Свобода, с. Блатница на стойност 49 999,84 лева. Отново по проект, в село Смилец ще бъдат закупени защитни средства и оборудване на противопожарно депо на стойност 19 733 лева. С финансиране от Държавен фонд земеделие ще бъде създаден културен мобилен център в село Дюлево на стойност 352 000 лева, съобщи кметът на общината Иван Евстатиев. Той подчерта, че вече са факт и ремонтите в района на гробищния парк на село Дюлево.

Към ПУДООС /Предприятие за управление дейностите по опазване на околната среда/ вече са внесени проекти за почистване и озеленяване на градинка в с. Дюлево и създаване на кът за отдих /9 478лв./ Почистване и озеленяване на парково пространство и създаване на кът за отдих в с. Смилец /9 600лв./

Иван Евстатиев  съобщи още, че за всяко едно от селата в община Стрелча се изготвят проекти за пълна подмяна на водопровод и канализация. Целта е да се решат дългогодишните проблеми с водоснабдяването.

Кметският наместник на село Смилец Ангел Кукуванов подчерта в своя отчет, че основния стремеж на общинското ръководство е разкриването на нови работни места и подобряване на инфраструктурата. В тази връзка бе съобщено, че следващия месец предстои преасфалтирането на няколко улици.
Тази страница е видяна: 1127

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 27 юни 2013 - 16:49:31

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Кметът Иван Евстатиев отчете годината управление в селата Дюлево и Смилец
Кметът Иван Евстатиев отчете една година от управлението си и в Стрелча
Кметът Иван Евстатиев направи отчет в селата от община Стрелча
Кметът на община Стрелча Иван Евстатиев получи орден Самарски кръст
Кметът на Стрелча Иван Евстатиев поздрави възрастните хора по повод 1 октомври
Геро Грозев (посмъртно) и кметът Иван Евстатиев бяха удостоени със званието Почетен гражданин на Стрелча
Проектът „Консултираме, насочваме, подкрепяме" срещу домашното насилие ще отчете свършеното
Осем нерегламентирани сметища от началото на годината са почистени в Стрелча
Кметът Иван Евстатиев се срещна с бивши свои колеги
Кметът на Стрелча отчете работата на администрацията пред жителите на селата в общинатаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5643 сек., 0.4842 от тях за заявки.