pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Международна полицейска операция на пазарджишка територия за трафик на хора
pamedia , понеделник 09 декември 2013 - 14:20:33 // коментари: 0


На територията на област Пазарджик е проведена международна полицейска операция срещу трафиканти на сексробини. В операцията участват няколко държави-членки на Европейския съюз. Действията са резултат от разследване на полицейските органи на Република Франция.

В резултат на проведените оперативни мероприятия от служители на Главна дирекция “Национална полиция” и Областна дирекция на МВР  - Пазарджик, е установено местонахождението на трима от участниците в организираната група. За тях има издадена  Европейска заповед за арест и са задържани тази сутрин в 7 часа , съобщиха от пресцентъра на министерството. Мъжете са български граждани, многократно регистрирани за криминални престъпления и осъждани.
М.Й. с прякор Дългия е регистриран за сводничество и склоняване към проституция, задържан и разследван в Германия и Белгия за трафик на хора. Р.Д. /30 г./ - с регистрация за кражби, разпространение на наркотични вещества и използване на неистински документи за самоличност, осъждан, и 33-годишният Ш.У.  – регистриран за кражби.
Наложена им е полицейска мярка до 24 часа. Предприети са действия по екстрадирането им. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1616Време за изпълнение: 0.5084 сек., 0.4356 от тях за заявки.