pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Данъците към община Стрелча – вече и чрез Easypay и ePay
pamedia , четвъртък 12 декември 2013 - 18:31:17 // коментари: 0


Жителите на община Стрелча и собствениците на имоти там вече могат да плащат автоматично местните данъци и такси от всяка една точка на страната в касите на ИЗИПЕЙ (Easypay) и по интернет от целия свят чрез системата ИПЕЙ (ePay).

Таксата за плащане от каса на ИЗИПЕЙ е минимална - от 1 до 5 лева, в зависимост от дължимите суми. 0.40 лв. за транзакция е таксата за плащане през интернет (ePay) без оглед на дължимото.
При плащане по този начин е необходимо да се носят и представят печатните съобщения.
ИЗИПЕЙ към момента има 2 294 каси и офиси в цяла България. В град Стрелча има 2 каси. Едната е на бул."България" № 69, а другата - на пл. "Дружба" № 1.
Подробна информация, къде се намират всички каси на ИЗИПЕЙ в България, може да намерите на: http://www.easypay.bg/?p=offices_list
Услугата е безвъзмездна за Общината. Тя стана възможна след като кметът на Стрелча г-н Иван Евстатиев подписа договор за предлагането й с дружествата ИЗИПЕЙ и ИПЕЙ. Така Стрелча стана сред първите общини от област Пазарджик, която внедри модерно и европейско обслужване за жителите си и подобри събираемостта от местни приходи. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1006Време за изпълнение: 0.4530 сек., 0.3787 от тях за заявки.