pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Лидерът на СДС провежда работна среща с Реформаторския блок в Пазарджик
pamedia , четвъртък 16 януари 2014 - 17:18:18 // коментари: 0


Пазарджик Б. ЛукарскиЗа участие в работна среща на представителите на партиите  от Реформаторския блок пристигна председателят на СДС Божидар Лукарски. Той е съпровождан от гл. секретар на партията Филип Кирев. Те ще се срещнат и с Областния съвет на сините.
Визитата е в контекста на обиколките, които лидерите на Реформаторския блок организират за прокламиране на програмата "6 стъпки за излизане от кризата" пред симпатизантите и членовете. Ще бъдат засегнати и общите коалиционни действия в контекста на подписаното в края на декември коалиционно споразумение.
Местният лидер на сините д-р Красимир Темнилов съобщи, че партиите от Блока провеждат ежеседмични срещи всеки четвъртък.
"В момента правим обиколки с колегите от петте партии - областните председатели, в региона и изграждаме съответните структури на Реформаторския блок в общините и до края на тази седмица тази дейност ще бъде финализирана", заяви д-р Темнилов.
Божидар Лукарски декларира отворения характер на Реформаторския блок, към който могат да се присъединят още нови или стари политически субекти, които са участвали в преговорите. "За нас страницата не е затворена и всеки, който отговаря на нашите критерии, е добре дошъл, като въпросът за приемане на нови членове ще бъде първо разглеждан на Изпълнителен съвет и след това разглеждан на Граждански съвет. А крайното решение ще се взема от т.нар. Разширен граждански съвет, в който влизат представители на всички местни организации на всички партии, поясни лидерът на СДС.
Най-късно до средата на февруари ще бъде готова листата на реформаторите за евроизборите, съобщи още на пресконференция преди работната среща Лукарски.

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1567Време за изпълнение: 0.5241 сек., 0.4743 от тях за заявки.