pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Беловските и панагюрски социалисти подкрепят Станишев
pamedia , петък 24 януари 2014 - 13:36:42 // коментари: 0


В декларации, приети от делегатите на общинските партийни конференции в Белово и Панагюрище, недвусмислено се заявява подкрепа за ръководството на БСП и се осъждат действията на бившия президент Георги Първанов и неговите сподвижници от АБВ.
Беловските червени призовават да се направи още един опит в името на еднството  проектът АБВ отново да бъде преосмислен от създателите си до приключване на европейските избори, а след това, ако е необходимо, БСП да обсъжда въпросите за нейната идеология.
В директно обръщение към Първанов, панагюрските социалисти заявяват, че представянето на алтернативна партийна листа разколебава не само тях, но и избирателите.
Те припомнят на Първанов позицията му от 2001 г. , когато местната организация на БСП издигна Петър Башикаров като независим кандидат.
"Др.Първанов,какво се промени и защо лично Вие  тогава определихте нашето поведение като „сепаратистко”, а днес, приемате за нормално реденето на две партийни листи и привиждате в тези си действия разширение, а не разцепление на БСП ?", питат червените от Панагюрище. Декларацията им завършва с обръщение към двамата :
" Другари,
уверяваме Ви,че битката,която започнахте помежду си и която излезе извън рамките на добрия тон,не вещае нищо добро.Силно се надяваме  ,че авторитети като вас ще потърсят общ език и ще намерят верния отговор за излизане от нежеланата за Партията и всички нас ситуация.Не ни поставяйте  отново пред  избор за кауза и личности ,които стоят зад нея."


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 844Време за изпълнение: 0.5257 сек., 0.4486 от тях за заявки.