pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Четирима стажанти бяха наградени на клетвата си като служители на МВР
pamedia , петък 24 януари 2014 - 16:20:07 // коментари: 0


клетва82 стажанти положиха днес клетва за спазване нормите на Етичния кодекс на държавните служители в Министерство на вътрешните работи. Това стана днес на тържествена церемония в Центъра за специализация и професионална подготовка (ЦСПП) в Пазарджик при Академията на МВР.

За постигнати високи резултати по време на обучението бяха наградени четирима стажанти, а на отличника на випуска - стажант Димитър Янев от Регионална дирекция „Гранична полиция – Аерогари”, комисар Стоян Стоянов, директор на ЦСПП, връчи почетния плакет на полицейското учебно заведение.
На клетвата присъстваха областният управител Иван Йорданов, заместник областният управител г-жа Диана Варникова-Милчева, заместник-директорът на ОДМВР-Пазарджик главен инспектор Иван Васев, заместник-кметът на община-Пазарджик Петър Петров, преподаватели, близки и роднини на стажантите.
В продължение на една година служителите на Главна дирекция „Гранична полиция” са преминали през базов и специализационен етап на обучение, които включват подготовка по много и различни видове дисциплини, както и полагане на практически стаж в звената на „Гранична полиция”. От тук нататък на младите гранични полицаи предстои да отидат по звената, където са назначени, а там, след кратко въвеждането в спецификите на работата, ще изпълняват в пълен обем  служебните си ангажименти. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1479Време за изпълнение: 0.4073 сек., 0.3326 от тях за заявки.