RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Специално събитие в Пазарджик отбелязва юбилеите на ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане
През 2011 год. се навършват 10 години от старта на ING Пенсионно осигуряване и 5 години от началото на дейността на ING Животозастраховане в България. На специално събитие в офиса си в Пазарджик ING събра приятели, партньори и официални лица като част от честванията.

От своето откриване досега двете компании печелят доверието на над 1100 клиенти в района на Пазарджик. Към момента за нуждите на клиентите се грижат повече от 80 финансово-застрахователни консултанти, мениджъри и осигурителни посредници.

„Щастливи сме, че можем да отбележим двете годишнини на компаниите ни в Пазарджик. Основният ни фокус и занапред ще бъде да помагаме на хората да планират финансовото си бъдеще и в този смисъл вярваме, че комбинирането на усилията на двете компании прави това по-ефективно, удобно и лесно за нашите клиенти.”, коментира Николай Стойков, Главен изпълнителен директор на ING Пенсионно осигуряване и Управител на ING Животозастраховане. 
В Пазарджик ING обслужва клиенти в офиса си на адрес ул. „Гурко”  6, ет. 2 . Всеки, който желае, може да получи безплатна консултация от представител на ING и с негова помощ да избере подходящия за него финансов план, който да отговоря на индивидуалните му потребности и желания. Клиенти на компаниите могат да използват и безплатния от цялата страна телефон на Центъра за контакт с клиенти на ING 0800 11 464. 

ING Group е глобална финансова институция от холандски произход, предлагаща животозастраховане, пенсионно осигуряване, управление на активи и банкови услуги на повече от 85 милиона клиенти в 40 страни по света.


В България ING Пенсионно осигуряване, ING Животозастраховане и ING Банк помагат на над 350 хиляди индивидуални и над 1000 корпоративни клиенти да планират финансовото си бъдеще.

www.ing.bg 


Тази страница е видяна: 1023

 Публикувано от: pamedia на понеделник 05 декември 2011 - 16:48:07

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
От днес в Община Пазарджик се приемат заявления за осигуряване на личен асистент
В Пазарджик доставят мерцедеса на роялите -"Yamaha", по поръчка специално за двата предстоящи концерта на Симфоничния оркестър
Обществено обсъждане по проект "Осигуряване на проектна готовност за устойчиво, интегрирано градско развитие на град Пазарджик"
Пазарджик отбелязва 134 години от Освобождението
Вътрематочната спирала заслужава специално внимание
На 14 януари Пазарджик отбелязва 138 години от Освобождението
Пазарджик отбелязва днес 135 години от Освобождението
В събота и неделя ще има дежурни прокурори специално за изборите
На 14 януари Пазарджик отбелязва 141 години от Освобождението на града
Държавен архив – Пазарджик:
111 години от обявяване Независимостта на България – епохално събитие, с което държавата ни се завръща на картата на независимите европейски държавиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.4988 сек., 0.4185 от тях за заявки.