pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Няма населени места без електрозахранване в Пазарджишка област след снега
pamedia , петък 23 декември 2011 - 18:08:38 // коментари: 0


След края на обилния снеговалеж през изминалото денонощие EVN България информира, че към 15:00 ч. на 23.12.2011 г.  с нарушено електроснабдяване са само малки села в областите Кърджали, Хасково и Смолян основно в плнинските и труднодостъпни части.
Основната причина е обледяване на електропроводи вследствие на продължителните и обилни снегонавявания. В много от планинските райони повредите са предизвикани и от паднали клони върху проводниците.
За справяне с обстановката дружеството е създало необходимата организация като от наличните общо 74 аварийни екипи за цяла Югоизточна България 53 екипа работят за преодоляване на усложнената обстановка в планинските части, вследствие на което повредите са локализирани и идентифицирани.
За всички останали населени места в Югозиточна България е осигурено нормално електрозахранване благодарение на усилията на екипите на EVN България, които успяха максимално бързо да реагират и да подсигурят захранването, което беше нарушено от снеговалежа.
Екипите в КЕЦ и сътрудниците от диспечерските центрове са в готовност да подсигурят електрозахранването през идните празнични дни. Всички екипи са оборудвани с необходимия ресурс от материали и техника с цел своевременна реакция. Допълнително е налице и специализирана механизация. При всеки случай на евентуално прекъсване на електрозахранването ще бъдат предприети мерски с цел по-бърза работа при възстановяване на електроснабдяването.
От ЕVN България напомнят, че при необходимост клиентите могат да сигнализират 24 часа в денонощието на: 
0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info©evn.bg


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1062Време за изпълнение: 0.5237 сек., 0.4484 от тях за заявки.