zam_obl2021.jpg

Във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик (РИК) за организиране и провеждане на насрочените на 14 ноември 2021г. избори за президент и вицепрезидента на Република България в 13-ти МИР - Пазарджик, областният управител на Пазарджик Иван Васев издаде заповед, с която насрочи консултации между политическите партии и коалиции.

Консултациите ще се проведат на 16 септември 2021 година /четвъртък/, от 11,30 часа, в Заседателна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1. Те са публични и ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Областна администрация Пазарджик.
Поканени за участие в консултациите са представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции – БСП за БЪЛГАРИЯ, Движение за права и свободи – ДПС, ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ (ДА България, ДСБ, Зелено движение), ИЗПРАВИ СЕ! НИЕ ИДВАМЕ!, ГЕРБ-СДС, ИМА ТАКЪВ НАРОД.
Участващите в консултациите представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях лица следва да представят до 10,00 часа на 16 септември 2021 г. в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и решенията на ЦИК относно реда и условията за провеждане на консултациите.
Заповедта на Областния управител е публикувана на официалната страница на Областна администрация Пазарджик.
Консултациите ще се проведат при стриктно спазване на действащите противоепидемични мерки за COVID-19 и указанията за провеждане на мероприятия в закрити помещения.

 

 

 
Loading...