dobrovolchesko_formirovanie_Velingrad_2.jpg

Доброволци от формированието във Велинград бяха отличени за активната си дейност на официална церемония в сградата на Община Велинград. На нея присъстваха директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Ангелов, началникът на РСПБЗН-Велинград главен инспектор Методи Ушев, кметът на Община-Велинград д-р Костадин Коев и представители на местното доброволно формирование.

От името на директора на Главна дирекция «Пожарна безопасност и защита на населението» главен комисар Николай Николов членовете на формированието бяха отличени за техния изключителен принос и участие в борбата с горски пожари на територията на Велинград и Ракитово.

Наградите бяха връчени от комисар Ангел Ангелов. От своя страна кметът на общината д-р Коев им връчи тържествено служебните карти и бележки, удостоверяващи тяхното членство в доброволното формирование на курорта, както и благодарствен адрес за изключително активната им дейност при участие в гасене на възникнали пожари и аварийно-спасителни дейности от началото на годината.
Loading...