str_nagrada_balneo.jpg

По повод Световния ден на туризма - 27 септември, на официалната церемония , проведена на 29 септември, медийна компания „К и П Адвъртайзинг“ - издател на списание „Дестинация България” връчи годишните си награди на общини, мениджъри, инвеститори и др., допринесли за развитието, припознаването и утвърждаването на България като целогодишна туристическа дестинация.
За първи път сред отличените общини бе и Община Стрелча, която получи първа награда в категорията „Успешно съчетаване на балнео и културен туризъм“ за 2021 г.”.

На церемонията присъстваха: д-р Стела Балтова- министър на туризма, Димитър Маргаритов - председател на „Комисията на защита на потребителите”, кметове на общини, собственици на вериги хотели, туроператорски фирми и др.
Въпреки трудностите, предизвикани от ковид кризата, и през 2021 г. Община Стрелча продължи последователната си политика за презентиране на интегриран туристически продукт. Чрез ТИЦ и информаторът Таня Божкова Стрелча бе представена на два престижни форума - 16-та туристическа борса "Вашата ваканция" – Бургас и „Уикенд туризъм” – Русе.
На местно ниво бяха организирани две туристически борси – в рамките на Фестивала на туризма и етеричните култури през м. май и по време на Празника на града на 31 юли.

 

 

 
Loading...