sad800.jpg

По искане на Окръжна прокуратура - Пазарджик съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо К.З., на 33 г. Той е привлечен като обвиняем за това, че на 8.10.2021 г., в гр. Пазарджик, в товарен автомобил, марка “Дачия Дъстер“, и в къща в с. Ветрен дол, обл. Пазарджик, без надлежно разрешително, е държал с цел разпространение високорисково наркотично вещество – марихуана, в големи размери - с общо бруто тегло 6 019,65 грама, на обща стойност 36 117 лева - престъпление по чл. 354а ал.2 във вр. с ал. 1 от Наказателния кодекс.

По делото е установено, че на 8 октомври 2021 г., в гр. Пазарджик, обвиняемият К.З. управлявал товарен автомобил „Дачия Дъстер“. Той бил спрян от полицейски служители, като при извършена проверка в колата била открита част от марихуаната. След претърсване в къщата му в с. Ветрен дол, била намерена и останалата част от наркотика.
По делото са извършват действия по разследването. Определението на Окръжен съд-Пазарджик подлежи на обжалване пред Апелативен съд-Пловдив.

 

 

 
Loading...