gerbsds20211020dd.jpg

Кметът на Пазарджик Тодор Попов посрещна кандидатпрезидентската двойка пред сградата на общинската администрация, както повелява българската традиция с хляб и сол.

„Винаги съм казвал, че атестатът за един човек е неговата биография. Никой не може да избяга от биографията си, нито от това каква следа е оставил в своя житейски път. Изборите, които правим, са важни, защото всеки носи последиците от избора, който е направил. Убеден съм, че ние трябва да подкрепим това, което наричам „връщане към нормалността”, защото през последните години всичко излезе от нормалното, предвидимото и логичното. Хората, които заслужават подкрепа, това са хората, които вдъхват сигурност, стабилност, умереност, балансираност и перспектива. И аз считам, че тези хора, които са тук, ще помогнат да си върнем нормалността в нашата държава”, заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов по време на приветствието си към гостите. След кратка делова среща той им показа централната част на града и градския пазар, както и експозициите в Регионалния исторически музей.

„За мен е важно кой ще представлява държавата, кой ще управлява държавата, защото това гарантира моето и на общината, спокойствие, предвидимост и стабилитет. Минал съм през толкова много кампании – никой не е успял със злоба, завист, високомерие и нежелание да приема обективната действителност такава каквато е. Хората очакват повече надежда, грижа и чуване на техния глас. Никой не може да прави политика на инат. Затова искрено съм щастлив, че имаме достойни хора за кандидати, защото България има нужда от това, зад което те застават – обединение”, посочи още Тодор Попов.


gerbsds20211020dd3.jpg
gerbsds20211020dd4.jpg


Loading...