kon_satezanie.jpg
Спортните залози представляват 40% от хазартните игри към днешна дата. Днес много и различни букмейкъри позволяват на играчите да залагат на всякакви спортове, сред които футбол, хокей, тенис, баскетбол, бокс, волейбол и много други. За да печелите от спортни залагания обаче, трябва да изградите добре своята стратегия, ако не искате да претърпите фалит. Да, можете да печелите от залагане на спорт, но е добре да се подготвите за играта по най-добрия начин. В следващите редове, ще разгледаме няколко фактора, с чиято помощ шансовете ви се увеличават.
Определяне на бюджета за спортни залози

Преди да се регистрирате при някой букмейкър, където искате да залагате, е нужно да определите бюджета, който е предназначен за играта ви. Не бива да харчите повече пари, отколкото можете да си позволите. Заредете игралната си сметка с парите, които можете да отделите и не ги изразходвайте наведнъж.
Много играчи допускат грешката да изхарчат цялата си банка, а на по-късен етап да депозират отново. Това обаче са излишни харчове и разхищение на пари. Имайте предвид, че тук пишем за хазарт, а той може да се отрази негативно върху парите ви.
   
Не наваксвайте загубите от залагания

Една от грубите грешки, която наблюдаваме от играчите, които залагат в онлайн букмейкъри е, че гледат да избиват загубите си с нови депозити и залози. Това не трябва да се прави, тъй като веднъж попаднали в губеща серия, то тя може да продължи много дълго време. От тази гледна точка, е желателно да пестите парите и да се откажете, докато е време.
В случай, че днешния ден не е подходящ за Вас и късметът Ви не работи във ваша полза, то тогава оставете залозите за друг ден. Нищо чудно щастието да Ви сполети, но това не значи, да избивате загубите залагайки отново и отново. Бъдете по-скромни и залагайте за забавление, а не превръщайте това в начин за изкарване на прехрана и основен доход.
  
Потърсете високите коефициенти

Препоръчва се да направите регистрация в няколко сайтове на онлайн букмейкъри, за да можете да намерите най-добрите коефициенти. Има голяма вероятност стойностите да са различни при различните компании, така че направете вашия анализ и играйте там, където ще Ви бъде най-изгодно. Не забравяйте, че освен стандартните залози, се предлагат и някои интересни пазари за спортни събития, с чиято помощ ще увеличите ставките, и ще извлечете по-голям дивидент.  За целта е добре да се запознаете с предложенията на повече букмейкъри и да направите залога си.
Поставете си лимити

Някои онлайн букмейкъри Ви позволява да ограничите залозите си. Вие можете да направите настройки на депозитите Ви за 1 ден, 5 дни, 1 седмица и 1 месец. Това означава, че след като изразходвате депозираната сума, няма да можете да захраните сметката си отново в този период. Тази услуга представлява една своеобразна превенция срещу необмислени харчове, така че е добре да я включите в програмата си, ако искате да залагате на спорт в интернет.
  
В обобщение

Не е изключено да печелите от спортни залози, но трябва да сте внимателни и да не приемате играта като нещо повече от забавление. Хазартът води до пристрастяване, което означава, че има голям риск да изхарчите повече, отколкото бюджетът ви позволява. Бъдете премерени и нищо чудно един ден да се радвате на добри печалби, стига да мислите трезво и да сте умерени. 
 
 
 
 Loading...