police_kola.jpg

Двама са задържани за притежаване на дрога през уикенда. 33-годишен мъж от квартал „Изток” в Пазарджик е задържан с 24 полиетиленови топчета, съдържащи суха зелена маса, която при полеви наркотест реагирала положително на синтетичен канабиноид - с обща маса от близо 4 грама. 21-годишен ракитовец е задържан от автопатрул в Пазарджик, който установил, че леката си кола ракитовецът държи полиетиленова опаковка със суха марихуана.

И двамата мъже са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа, а откритата дрога е иззета. Спрямо тях са образувани бързи производства.

Двама нелегални дървосекачи са задържани от полицейски служители. В събота криминалисти от РУ-Панагюрище установили, че 45-годишен жител на село Левски е отсякъл незаконно дървета от вида акация и върба, собственост на кметството. У мъжа са открити около 3 кубически метра от незаконно добитата дървесина.

Вчера по обед горски служители от ДГС-Пазарджик спрели в района на контролен горски пункт в село Семчиново лек автомобил без регистрационни табели, който бил натоварен с 1,5 кубика дърва за огрев. Зад волана бил 33-годишен жител на същото село. Автомобилът и товарът са иззети от лесничеите, а мъжът е задържан в ареста.
Loading...