pari1.jpg

Служителите от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик продължават работата по разкриване и документиране на серия от домови кражби в пазарджишкото село Звъничево. Преди дни беше съобщено за разкрита кражба, при която крадецът беше проникнал през незаключена врата в къщата на 48-годишна жена и беше откраднал сумата от 5000 лева и малко над 1000 евро.

40-годишният извършител, който е от същото село, се оказва съпричастен и към други кражби. През юни миналата година мъжът проникнал в къщата на 27-годишен жител на село Звъничево и откраднал сумата от 2000 лева. През юли аналогична кражба била извършена от 35-годишна жена. Тя се простила с портмонето си и сумата от 520 лева. През декември некенаният гост проникнал в къща на 61-годишен звъничовец и отмъкнал спестените от него 1000 лева.

Установените и документирани до момента кражби, извършени от ловкия апаш, са четири. По всички се водят досъдебни производства под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик, съобщи Мирослав Стоянов, говорител на ОДМВР-Пазарджик.
Loading...