otstapka1.jpg

Промо кодовете за отстъпки, са неизменна част от онлайн търговията. Това са промоционални кодове, които намаляват от цената на продукт или услуга. Въвеждайки дадения промо код в определеното за него поле в дадения електронен магазин, ще получите различен процент отстъпка. Намалението зависи от стойността на промо кода, който са Ви предоставили.

Къде можем да намерим промо кодове за отстъпки?

Ако сте редовен клиент на някой онлайн магазин, то тогава може да Ви бъде изпратен промо код за отстъпка. Самият купон се връчва по имейл, телефон или директно в системата на сайта. За съжаление обаче не всички търговци в мрежата предлагат подобен вид промоционални кодове, така че не очаквайте да получавате промоции и намаления във всяка една платформа.
За щастие в интернет пространството се появиха и специализирани сайтовете като Отстъпка.БГ, в които са посочени електронните магазини, предлагащи промоционални кодове, а някои предлагат директно промо кодове за отстъпки, с чиято помощ да пазарувате на приемливи цени. С един купон можете да спестите до 90% от цената на услугата / продукта, като това зависи най-вече от политиката на търговеца. Хубавото е, че такива промоции се предлагат и може да ги използвате свободно.
             
Как да въведем промоционалния код?

В търговските сайтове и онлайн магазини, трябва да изберете вида услуга и / или стока, а след това ще видите изписана общата цена на поръчката. Много често е добавено и поле, в което пише „Промо код“ или „Бонус код“. Ако притежавате промоционален код, е нужно да вкарате в това поле и автоматично ще Ви бъде приспаднат процента на отстъпката, която получавате.
Разбира се, не очаквайте да срещнете такъв тип полета във всеки онлайн магазин, който посещавате. Само определени търговци предоставят намаления и трябва да си ги намерите, ако искате да се възползвате от тях. Другият вариант е да посетите специализиран уебсайт за промо кодове и намаления, откъдето да разберете кои компании дават най-добри промоции.
             
За колко време важат промо кодовете?

Тук не може да се отговори еднозначно, защото има промоционални кодове, които важат до определена дата, в която дадената фирма / магазин предоставя намаления на своите стоки и услуги. Постоянните клиенти, партньори и инвеститори, пък могат да получат вечни промо кодове, които да използват. На всеки код за отстъпка е посочена и неговата дата на валидност.
Важно е да напишем, че ако не използвате получения електронен ваучер за намаление в срок, то той ще изгуби давност и няма да можете да го използвате на по-късен етап. Това обаче не се отнася за вечните кодове, предоставяни най-вече за бизнес представители и партньори.
             
Кои онлайн търговци предлагат промо кодове?

В България можете да видите немалко сайтове за пазаруване или услуги, в които се дават промоционални кодове. Това са онлайн букмейкърите, хостинг компаниите и немалко магазини за дрехи, електроника или битови уреди. Вярно е, че зад граница има много повече електронни магазини, даващи такива ваучери, но все пак бизнесът навън е много по-добре развит. Това обаче далеч не значи, че и българите не правят необходимото за клиентите си.
         
В обобщение

След като Ви информирахме как се използват промо кодовете, откъде могат да бъдат получени, какъв е техният срок и кои търговци предоставят купоните за отстъпка, е време да Ви пожелаем приятно пазаруване, като се надяваме, че сме Ви били полезни с предоставената информация, и ще се възползвате от нея по най-правилния начин. На добър час!


 Loading...