m_manolova_pzx.jpg

От предизборния щаб на "Изправи се БГ! Ние идваме!" в Пазарджик разпространиха позиция на Мая Манолова по повод днешната акция на МВР, ДАНС и НАП в Община Пазарджик:

  

"Браво на министър Рашков, НАП и ДАНС! Най-после държавата да си дойде на мястото! Някой най-после да се осмели да бръкне в гнездото с осите в Пазарджик!

За наследството на ДПС и ГЕРБ и връзките им с кмета, за схемите на източване на публичните пари на общината се разказват легенди. Легенди, легенди, но със сигурност има и уличаващи документи. От 14 години „няма кой да ни накаже“ е девизът на управление на Пазарджик. В сянката му се източиха пари, докара до просешка тояга цял град, дори човек плати с живота си. Дали пък наистина няма кой да ги накаже? Особено на фона на пресконференцията на кмета току-що, на която той оспори правото на държавните органи, включително на НАП и МВР, да го проверяват.

След като му взеха книжката преди два дни, кметът на Пазарджик от днес ще трябва да отговаря и по други закони. И дали е троянският кон на ГЕРБ и ДПС в Пазарджик.

Проверката на МВР, ДАНС и НАП днес се надявам да покаже кой е „на трапезата“ на обществените поръчки, богато платена с парите на хората от Пазарджик. И докога под дебелата политическа сянка на ДПС и ГЕРБ ще се сглобяват мнозинства – и такива като това в Пазарджик, но и цели правителства.

Докога ще се раздава безнаказано на ДПС и ГЕРБ от парите на българските граждани?
Готви се сглобяване на тяхно общо токсично правителство. Готви се връщане на бял кон на Борисов, следван от каляската на ДПС."


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
Loading...