speedy_pa_media.jpg

Кой не обича празниците? Кой не обича да получава подаръци? Кой не обича да получава подаръци по празниците? Или ако трябва да подсладим още малко представите ви - кой не обича да получава подаръци по празниците, удобно и без да го мисли много?

 

Дните около Black Friday, както и Коледните празници винаги са доста натоварени. Тогава не само трябва да се купуват подаръци, но трябва да се мисли и как те ще стигнат до семейството и приятелите ни. Изобилието в онлайн и физическите магазини дава удобството да зарадвате най-близкия си човек с всевъзможни неща. Преносим йонизатор за въздух, семена за див шафранов минзухар, смарт катинар с пръстов отпечатък или пък термо кутия за притопляне на храна в колата са само една малка част от това, което можете да откриете на пазара за подаръци - тук е моментът да приемем сърдечно бурните аплаузи за идеите, които ви подхвърлихме.

 

Но представете си сега, че някой е изпратил на личния ви адрес последния модел сокоизтисквачка за плодове и зеленчуци (още една бонус идея), която от толкова много време желаете.  Оказва се обаче, че сте на работа и не можете да вземете мечтания подарък, защото се занимавате със спешния годишен доклад, който трябваше да бъде готов още вчера. Куриерът ви звъни, вие сте на работна среща, няма как да му вдигнете, у вас пък няма никой, който да го посрещне… изобщо сценариите скоро да не се насладите на вкусния фреш от портокал се увеличават с всяка изминала секунда. 

 

Сега обаче тази непредвидима ситуация може да бъде придвидливо управлявана, благодарение на услугата “Смарт контрол” от Speedy. С нея всички получатели на пратки могат да организират своите доставки само с няколко клика. Независимо къде се намирате или колко сте заети, “Смарт контрол” дава възможност да пренасочвате пратките си към друг адрес, да проследявате тяхното транспортиране, да ги откажете или пък отложите за друг ден.  С тази си услуга водещата куриерска компания на българския пазар Speedy предоставя възможността пратките да се пренасочват към най-близките и удобни за клиентите обекти. По същия начин пратката може да се пренасочи и към офис на компанията, откъдето да я вземете в удобно за вас време, без да се съобразявате с личната среща с куриера.

 

Практичното на тази услуга е, че веднага след като пратката е изпратена към вас, вие поемате пълния контрол на нейната доставка. Така независимо къде се намирате - на работното си място, в парка или чакате да приключат уроците по барабани на детето, силата е във вашите ръце. Това се случва като на телефона си получавате SMS или съобщение във Viber (ако имате такъв) с линк, от който можете да контролирате пратката по всяко едно време.  

 

Повече за услугата “Смарт контрол” на Speedy, можете да откриете тук.

 

И след като дадохме няколко ценни идеи за подаръци и как да си ги получите интелигентно, не ни остава нищо друго освен да ви пожелаем светли и уютни празници, прекарани с любимите за вас хора.

И знайте - подаръци ще има за всички от сърце, за Коледа със “Смарт контрол” при вас ще дойдат те.

 

 
Loading...