baloni.jpg

Конкурс за снимка по повод Деня на щастието – 20 март обявява Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ към Община Пазарджик в рамките на инициативата „Търсим винаги доброто” обявява конкурс за снимка по повод Деня на щастието – 20 март. Стремежът на екипа на комисията е да даде на децата възможност за изява, за фокусиране върху положителната страна на живота в напрегнатото всекидневие.

Предстои децата отново да бъдат затворени вкъщи, откъснати училището и съучениците, от приятелите и забавните игри, от всичко, което обичат да правят навън в реалния живот. Децата имат нужда от възможности да вложат енергията си в нещо градивно и зареждащо с положителни преживявания. Надяваме се, че онлайн конкурсът за снимка но повод Деня на щастието е подобна възможност.
Очакваме през своя обектив децата да покажат:
Как виждам щастието?
Какво мe прави щастлив?
Нека да покажем, че с доброта, въображение и творчество можем да направим света едно по-красиво място!
Защото търсим винаги доброто!

Снимките очакваме на email: mkbppmn_pz@abv.bg до 28.03.2021 г.
На 29.03.2021 г. подадените фотографии ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на МКБППМН. Трите снимки с най-много харесвания ще бъдат отличени с награди, а всички участници – с грамоти.
Раздаването на наградите на класираните участници ще бъде осъществено при спазването на противоепидемичните мерки!
За допълнителна информация: 0885 620645 – Бисерка Трайкова, секретар на МКБППМН – Пазарджик.
Loading...