marihuana_suha11.jpg

И в днешния бюлетин на ОДМВР-Пазарджик има информация за разкрит пласьор на дрога. Припомняме вчера беше съобщено, че в дома на млад мъж са иззети амфетамини и марихуана. При друга операция служители от сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при ОДМВР-Пазарджик извършили претърсване на апартамент в областния град. Жилището било обитавано от 24-годишна пазарджиклийка. Вътре криминалистите открили полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество и още един със суха листна маса. След направените полеви наркотестове се оказало, че става дума за амфетамин и марихуана. Намерена е и електронна везна. Цялата дрога е иззета, а притежателката и задържана в ареста за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Пияна панагюрка е прекарала изминалото денонощие в полицейския арест. Вчера в ранния следобед автопатрул при РУ-Панагюрище спрял за рутинна проверка лек автомобил «Пежо». Зад волана била 26-годишна жителка на средногорския град. Последвал тест с дрегер, при който уредът отчел 2.08 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Дамата е задържана в ареста, а спрямо нея се води бързо производство.

От РУ-Велинград за открити в кв. „Анезица” общо 2.6 кубически метра незаконно добита иглолистна дървесина за огрев. Дървата са иззети, а спрямо притежателите им се водят преписки.
Loading...