police_kola_vecher_dazd.jpg

Мъж, направил неуспешен опит за грабеж, е задържан от служители на РУ-Пазарджик, съобщиха от Пресцентър ОДМВР-Пазарджик. Снощи около 23.00 часа в денонощен магазин в областния град влязъл непознат. Той извадил кухненски нож и заплашил продавачката, като поискал от нея да му даде сумата, налична в касата, която към момента била около 3000 лева. За радост в този момент наблизо преминал гражданин, който видял случващото се в търговския обект и бързо уведомил намиращ се наблизо автопатрул на РУ-Пазарджик.


Полицаите реагирали светкавично, пристигнали на мястото и задържали мъжа. Оказало се, че това е 50-годишен жител на областния град. Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в областния град. По случая се води бързо производство.

В началото на септември бе задържан 19-годишен провдивчанин, който месец по-рано ограби друг денонощен магазин, използвайки газов пистолет, с който произвел изстрели и с помощта на физическа сила спрямо продавачката отмъкнал малко над 500 лева от оборота на търговския обект.

 

 
Loading...